Her kan du lese mer om trykksaker

Håper du finner ideer her som fanger din interesse

Tilbake til forsiden

Nature

Vi produserer alle typer trykksaker

sognefjord.net produserer alle typer trykksaker fra visittkort til store bøker. Vi står for design og klargjøring til trykk, mens vi samarbeider med de beste på ulike typer trykksak for selve trykkingen. Det være seg enkle foldere eller omfattende jobber som store kataloger eller bøker.

sognefjord.net er registrert som forlag, og kan håndtere hele prosessen fra ide til ferdig trykksak. Vi kan også sørge for fotografering og tekstarbeide om dette er ønskelig. Ta kontakt, så finner vi ut hva som er den beste arbeidsformen i samarbeidet med akkurat deg.Nature
Noen lokale smakebiter av vår produksjon

Vi setter stor pris på det lokale samarbeidet i Sogn og i fylket. Gjennom året er det blitt mange både trykksaker, informasjonstavler, flagg. bannere og annet materiell. Det er et samarbeid og en produksjon vi setter stor pris på.


Noe å fortelle? Vi sørger for resten

Ta kontakt om du er interessert å få dine ord og tanker inn i en trykt form. Det kan være alt fra enkle dikt til den store fortellingen eller dokumentasjon på spesielle hendinger i livet. Vi håndterer bildebehandling, design og tilrettelegging. Har du en god tekst og bilder så ordner vi resten.