Her kan du lese mer om våre løsninger for informasjonstavler

Håper du finner løsninger her som fanger din interesse

Tilbake til forsiden

Nature

Informasjonstavler i ulike utførelser

sognefjord.net har levert informasjonstavler til en rekke organisasjoner, kommuner og prosjekter. Dette er normalt informasjonstavler levert på herdet glass eller på aluminiumstavler, sandwich-type. Folien som benyttes er 3M langtidsfolie som leveres med eller uten laminat. På aluminiumstavler kan det også leveres beskyttende plexiglass front. På glasstavlene monteres folie på bakside, slik at du får et "svevende" inntrykk av informasjonen.

Vi bidrar også med løsningsforslag på fundamentering, og våre medarbeidere bidrar gjennom hele prosessen med bilder/tekst, design og montering. Informasjonstavler er alt fra enkle, små tavler til tavler med avansert design, bildebruk og bearbeidet informasjon. Ta kontakt, så finner vi fram til beste løsning for deg. sognefjord.net har kort leveringstid, og finner alltid en løsning på dine ønsker eller utfordringer!


Mye informasjon - flott konsept


Nature
April 2, 2014

I Jostedal er det valgt tavler i herdet glass med motiv montert på baksiden av glasset i en system oppsatt av kunde. Dette er blitt en attraktiv plass å stoppe for å få informasjon. Tavlene er monert med spesialbeslag levert fra sognefjord.net.

Tavler i Luster

I Luster er det produsert solid innramming i tre fra Sønnesyn Sag til tavlene levert av oss. Dette gir både en fin innramming, og god beskyttelse for tavlene. Her finner turister informasjonen de trenger om ulike lokale attraksjoner og aktiviteter.


Nasjonal Turistveg Hardanger

I Hardanger gjennomførte vi et større prosjekt i samarbeid med Nasjonal Turistveg, som vi også har gjort flere andre steder i landet. Her er det brukt herdet glass på alle plasser - men etter hærverk på utsatte plasser ble disse skiftet ut med uknuselig Lexan. Dette er eneste plass hærverk har vært registrert som problem for oppsatte informasjonstavler.


Nasjonal Turistveg Hellåga

Dette er fra Rv17 langs Sjonafjorden - en nydelig rasteplass som er anlagt på Nasjonal Turistveg der. Plassen er videre utbygd, dette kom om i den tidligste fasen med en ny type stolper og innfesting av glasstavler - både i helformat og halvformat. Det herdede glasset ble levert til oss fra Pilkington