Her kan du lese mer om våre flagg- og vimpel-løsninger

Håper du finner løsninger her som fanger din interesse

Tilbake til forsiden

Nature

Flagg og vimpler gir oppmerksomhet

Vi leverer alle typer flagg- og bannerløsninger

Fra Førde-festivalen. sognefjord.net leverer flagg, vimpler, bannere, gulv- og takreklame og har også levert t-skjorter med trykk. Dette er et eksempel på hvordan festivalen setter sitt preg på Førde, både med festival- og sponsorflagg som vi også leverer. Alle typer flagg, bannere eller annen reklame - ta kontakt med oss. Sammen finner vi beste løsning!


Salgsbanner som frister!


Nature
Tekstiltrykk så store du vil ha de

Dette tekstiltrykket fanget oppmerksomhet under festivalen. Vi leverer tekstiltrykk i ønsket størrelse, eneste begrensing er en vekt som er hensiktsmessig å arbeide med. Vi har dekorert hele fasader, og produsert flagg som dette til Førde-festivalen. Her er det så mange muligheter.

Vi kan også levere vimpler i kjede slik som på bildet under - flott dekorasjon og samler oppmerksomhet på kjøpesentre, i nårmiljøet eller rundt en arrangementsplass.

Nature

Gateflagg

Gateflagg er både dekorativt og skaper en flott ramme rundt aktiviteter og kampanjer. Bildet over er fra landsskytterstevne, mens bildene under er nok et bilde fra Førde-festivalen. Flaggene leveres med gjennomtrykk, og vi kan også levere oppheng til flaggene. Det er generellt en utfordring at dess større flaggene er, dess mer kan vinden skape problemer. Det kan løses med flagg der mer av vinden går i gjennom, men dette vil igjen påvirke kvaliteten på trykket. Dess flere bitte små hulll i flaggstoffet forå slippe vinden i gjennom, jo mindre smell blir det i fargene. Ta kontakt, så finner vi den rette løsningen for ditt behov.

Balestrand motbakkeløp og Balejazz

Både markedsføring av aktiviteter og god profilering av en flott plass med flaggbruken i Balestrand. Flott design som fungerte glimrende på gateflagg.