Her kan du lese mer om våre displayløsninger

Håper du finner løsninger her som fanger din interesse

Tilbake til forsiden

Nature

Vis deg fram - med RollUps, messevegger, plakater, stativer

sognefjord.net leverer alle typer display-utstyr for å få fram ditt budskap. Vi har levert alt fra store messestands til lystavler fra A5-størrelse og oppover. All trykk produseres hos oss på Veitastrond, vi har partnere rundt om i verden som leverer stativene. På bildet ser du prøvepopstillingen av deler av leveransen til en kunde. Dette var spesielle rammer som er blitt populære som alternativ til ordinære ROllUps når det ikke er behov for å transportere og bruke utstyret på mange plasser. Men uansett behov og formål, vi finner sammen en god løsning for akkurat dine behov.


Enkel og stilren vegg.


Nature

Denne messeveggen gir et enkelt og stilrent preg, og med stor flate for trykk av informasjon. Enkel å montere, og godt egnet for utstillinger og messer.

Enkel og stilren vegg.


Nature

Dette er samme enkle og stilrene vegg i smalere utførelse. Den gir god flate for presentasjon av budskap, ser bra ut og tar liten plass i lokalet der den står.

RollUp Norsk Lastebileier Forbund

RollUps er stadig en populær måte å vise et budskap på. Vi kan levere i ulike størrelser, og med ulike boks-typer. Men vi har valgt å ikke å levere de enkleste og billigste boksene fra Kina på grunn av kvalitet. Vi kan likevel tilby gode priser på RollUps, med systemer som vi kan stole på er til glede for kundene lenge.


Dette er vår standard RollUp

Vår standard RollUp - volumproduktet - har samme kvalitet på trykk og system, men er en enklere boks med to føtter som slåes ut ved bruk. Dette er en enkel RollUp å reise med, enkel å slå opp og lett å pakke sammen.


Bukkestativ 50 x 70 og 70 x 100 cm plakatstørrelse

Vi leverer fra lager våre bukkestativ på enten 50 x 70 eller 70 x 100 cm plakatstørrelse, og selvfølgelig kan du også få design og print utført hos oss slik at du får en komplett pakke. Et prisgunstig alternativ.