Her kan du lese mer om våre bannerløsninger

Håper du finner løsninger her som fanger din interesse

Tilbake til forsiden

Nature

Bannere gir oppmerksomhet

Mange ulike typer bannere

sognefjord.net leverer bannere til en rekke formål. Dette er et av eksemplene på et festivalbanner til Jugendfest i Ålesund. Med et banner fra oss kan du gi gode budskap den plass de krever, og vi kan sammen finne beste løsning på oppheng.


Salgsbanner som frister!


Nature
Her får du lyst til å flytte inn April 30, 2020

Så fristende kan det gjøres, på mesh, tekstil eller PVC avhengig av hvor og hvordan det skal monteres. Det er vanskelig å finne en bedre reklameplass enn plassen der du bygger eller selger vår neste bolig. Denne type selgende bannere er for alle typer næringsvirksomhet. Vi bistår med design, produksjon og printer på egne maskinger. Om nødvendig hjelper vi til med fotografering og tekstarbeid også.

Bannere

Bannere er storformat trykk som er avhengig av materiale kan benyttes innendørs eller ute. Vi leverer fra de minste til vårt hittil største som var på 84 x 6 meter, oppdelt i seksjoner pga vekt og håndterbarhet før oppheng. Vi produserer på egne printere, og bannere blir sydd hos oss. I tilfeller der dette er mest lønnsomt for kunde og leveringstid gjør det mulig, får vi også produsert i utlandet. Dette er på bedrifter vi har benyttet gjennom mange år, vi besøker dem jevlig og vet at lønns- og arbeidsforhold er tilfredstillende.
Bruksområdene for bannere e r mange; kampanjer, salg, messer, konferanser, arrangement, sponsor-profilering, stillas-bannere, nybygg, tildekning ved ombygging etc..
Våre bannertyper er:

Tekstil og mesh

Dette er oftest et lett tekstilstoff (men vi leverer ønsket tykkelse) som enkelt kan syes til den størrelse kunder ønsker. De bør brukes innendørs eller mot vegg utendørs pga stort vindfang som ødelegger banneret om det blåser kraftig. Derfor er det også mest vanlig å bruke mesh på store utendørs bannere, som det 10 x 15 meter store banneret på bildet over. Mesh er et veldig løsvevd tekstil som så er plastbelagt. Resultatet er et materiale med tusenvis av små hull. Flott i vind, dessuten er det lett (i forhold til PVC) og det er et sterkt materiale.

PVC-banner

PVC-banner er en tett vinyl banner som gir et meget flott finish og friske farger. PVC-banner er velegnet til både innendørs og utendørsbruk, tåler regn og kan leveres i ulike størrelser. Kan leveres ferdig maljet eller forberedt for andre opphengsløsninger, vi samrbeider gjerne om å finne de beste løsningene for dine behov. Utendørs bør PVC-banneret monteres slik at en unngår vindfang, siden det er et tett materiale.


Fristende?

La deg friste, slik Grini Hjemmebakeri frister oss med sine kransekakestenger dyppet i sjokolade. Enkelt banner med et direkte budskap på veggen der de holder til. De vet at det virker, både for å finne plassen og for å hente inn kunder som lar seg friste på impuls.

  • Ringsaker-operaen informerer


    Slik valgte Ringsaker-operaen å stimulere interessen for sin forestilling, på PVC-banner siden det hang beskyttet mot vegg uten å risikere stort vindfang. Med belysning ble det en flott reminder som ble lagt merke til.